Hilal Kaplan Fethullah Gülen : Hilal Kaplan'ın hedef aldığı Fatih Altaylı'dan yanıt ... / Gülen de görse bu güneşi, ahmet âbi de nâzım da.

Hilal Kaplan Fethullah Gülen : Hilal Kaplan'ın hedef aldığı Fatih Altaylı'dan yanıt ... / Gülen de görse bu güneşi, ahmet âbi de nâzım da.. Tabii şiir demeye bin şahit ister! Allah mı aydın doğan allah mı fethullah gülen. Sabah gazetesi yazarı hilal kaplan, değişimiyle şaşkınlık yaratıyor. / 04.01.2021 tarihli köşe yazısı kanalımıza abone olmak i̇çin : Programda gazeteci i̇smail saymaz, hilal kaplan'ın geçmişini silmek için bu ifadeleri kullandığını belirtti ve şunları söyledi:

Biz bu manşetleri atarken. fatih altaylı, hilal kaplan'a sosyal medya hesabından çok sert bir yanıt verdi. Tabii şiir demeye bin şahit ister! Habertürk yayınındaki eleştirilere yanıt vermek için canlı yayına bağlanan sabah yazarı hilal kaplan, yayından alındı. Kaplan'ın yıllar önce fethullah gülen'i övdüğü görüntüler ortaya çıktı. Ahmet davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen akp eski milletvekili abdullah başçı, hilal kaplan 'a sert bir yanıt verdi.

Yandaş Hilal Kaplan'ın İmamoğlu paylaşımına tepkiler çığ ...
Yandaş Hilal Kaplan'ın İmamoğlu paylaşımına tepkiler çığ ... from tele1.com.tr
Gazeteci kılıflı tetikçi hilal, utanmadan bir de ahmet kaya'yı, hrant dink'i ve nazım hikmet'i de o dönem gülen ile bir tutuyor. Nabzı programında yeni şafak yazarları sinirlenerek hilal kaplan ve salih tuna canlı yayını. Medya penceresi 31.146 views1 year ago. Ayrıca kaplan'ın geçmişte fethullah gülen'e şiir bile yazdığı biliniyor. Bugün, fethullah gülen'e demediğini bırakmayan hilal kaplan, meğer daha önce onu metheden bir şiir yazmış diyen ilıcak, şu ifadeleri kullandı: Sabah gazetesi yazarı hilal kaplan, değişimiyle şaşkınlık yaratıyor. Umut tv 1.290 views1 year ago. Ahmet davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen akp eski milletvekili abdullah başçı, hilal kaplan 'a sert bir yanıt verdi.

Fethullah gülen için şiir yazdı, geçmişini sileceğini zannediyor sabah yazarı hilal kaplan hilal kaplan :

Programda gazeteci i̇smail saymaz, hilal kaplan'ın geçmişini silmek için bu ifadeleri kullandığını belirtti ve şunları söyledi: Hilal kaplan'ı taraf ve fetö ile vurdu. Bülent arınç'ın cumhurbaşkanı erdoğan'ı eleştiren açıklamalarından sonra sabah yazarı hilal kaplan arınç'a manisalı lawrence dedi. Ben bu stüdyolarda cemaatçilere karşı konuşurken gıkını çıkaramıyordu hilal kaplan. Gülen de görse bu güneşi, ahmet abi de nazım da. Gazeteci kılıflı tetikçi hilal, utanmadan bir de ahmet kaya'yı, hrant dink'i ve nazım hikmet'i de o dönem gülen ile bir tutuyor. Trump, hilal kaplan ile böyle dalga geçti! Hilal kaplan'ın geçmişinde yediği naneleri hatırlatmayı görev yana, dağlarına bahar gelmiş memleketimin gülen de görse bu. Efendimiz'i hayatımda gördüysem, fethullah gülen sayesinden gördüm! Ahmet davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen akp eski milletvekili abdullah başçı, hilal kaplan 'a sert bir yanıt verdi. İsmail saymaz ise, kaplan, fethullah gülen için şiir yazmış bir kadın. Hilal kaplan dün akşam haber türk canlı yayınına bağlanarak programdaki konukları hedef almıştı. Hilal kaplan, çözüm sürecinde poşu bağlayıp, bitince asker postalı giymiş bir kadın.

İsmail saymaz, bu tweet üzerine kaplan'ın önceki yıllarda gülen cemaati lideri fethullah gülen'e eylül 2016'da hilal kaplan'ın ailesine yönelik gülen cemaati ile irtibatlı iddiaları gündeme getirilmişti. Nabzı programında yeni şafak yazarları sinirlenerek hilal kaplan ve salih tuna canlı yayını. Allah mı aydın doğan allah mı fethullah gülen. Kaplan'ın yıllar önce fethullah gülen'i övdüğü görüntüler ortaya çıktı. / 04.01.2021 tarihli köşe yazısı kanalımıza abone olmak i̇çin :

HaberTürk'ü FETÖ'cü Olmakla Suçlayan Hilal Kaplan Canlı ...
HaberTürk'ü FETÖ'cü Olmakla Suçlayan Hilal Kaplan Canlı ... from img-s1.onedio.com
Tabii şiir demeye bin şahit ister! Trump, hilal kaplan ile böyle dalga geçti! Ben bu stüdyolarda cemaatçilere karşı konuşurken gıkını çıkaramıyordu hilal kaplan. İşte i̇smail saymaz'ın gündeme getirdiği hilal kaplan'ın terörist başı fethullah gülen'e yazdığı o şiir… Umut tv 1.290 views1 year ago. İsmail saymaz ise, kaplan, fethullah gülen için şiir yazmış bir kadın. Allah mı aydın doğan allah mı fethullah gülen. Davutoğlu cephesi hilal kaplan'a geçmişini hatırlattı!

Trump, hilal kaplan ile böyle dalga geçti!

Davutoğlu cephesi hilal kaplan'a geçmişini hatırlattı! Kaplan'ın yıllar önce fethullah gülen'i övdüğü görüntüler ortaya çıktı. Bugün, fethullah gülen'e demediğini bırakmayan hilal kaplan, meğer daha önce onu metheden bir şiir yazmış diyen ilıcak, şu ifadeleri kullandı: Hilal kaplan'ın geçmişinde yediği naneleri hatırlatmayı görev yana, dağlarına bahar gelmiş memleketimin gülen de görse bu. Tabii şiir demeye bin şahit ister! Efendimiz'i hayatımda gördüysem, fethullah gülen sayesinden gördüm! Hilal kaplan'ı yayından alan sunucu hülya hökenek, yaptığınız gazetecilik değil, itibar suikastı. İşte i̇smail saymaz'ın gündeme getirdiği hilal kaplan'ın terörist başı fethullah gülen'e yazdığı o şiir… Fethullah gülen için şiir yazdı, geçmişini sileceğini zannediyor sabah yazarı hilal kaplan hilal kaplan : Meğer hilal kaplan geçmişte fethullah gülen'e şiir bile yazmış. Efendimiz'i hayatımda gördüysem, fethullah gülen sayesinden gördüm! Hilal kaplan'ın 2010 yılında fethullah gülen'e yazdığı şiir aşağıda ekte. Kaplan'ın yıllar önce fethullah gülen'i övdüğü görüntüler ortaya çıktı.

Bülent arınç'ın cumhurbaşkanı erdoğan'ı eleştiren açıklamalarından sonra sabah yazarı hilal kaplan arınç'a manisalı lawrence dedi. Hilal kaplan, çözüm sürecinde poşu bağlayıp, bitince asker postalı giymiş bir kadın. Efendimiz'i hayatımda gördüysem, fethullah gülen sayesinden gördüm! Sabah yazarı hilal kaplan bugünki yazısında tarihteki haşhaşileri ve fetö'cüleri karşılaştırdı. Ahmet davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen akp eski milletvekili abdullah başçı, hilal kaplan 'a sert bir yanıt verdi.

Cumhuriyet'ten sert açıklama! Üç utanmaz: Turgay Güler ...
Cumhuriyet'ten sert açıklama! Üç utanmaz: Turgay Güler ... from www.medyaradar.com
Gülen de görse bu güneşi, ahmet abi de nazım da. Hilal kaplan, çözüm sürecinde poşu bağlayıp, bitince asker postalı giymiş bir kadın. Davutoğlu cephesi hilal kaplan'a geçmişini hatırlattı! İsmail saymaz ise, kaplan, fethullah gülen için şiir yazmış bir kadın. 5 mayıs 2010'da taraf gazetesindeki köşesinde yayınlamıştır; Programda gazeteci i̇smail saymaz, hilal kaplan'ın geçmişini silmek için bu ifadeleri kullandığını belirtti ve şunları söyledi: Ahmet davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen akp eski milletvekili abdullah başçı, hilal kaplan 'a sert bir yanıt verdi. Hilal kaplan 5 mayıs 2010'da içinde fethullah gülen'in de adı geçen şiir yazmış ve o şiirin mısraları şöyle;

5 mayıs 2010'da taraf gazetesindeki köşesinde yayınlamıştır;

Pkk aklayıcıları / hilal kaplan. İşte i̇smail saymaz'ın gündeme getirdiği hilal kaplan'ın terörist başı fethullah gülen'e yazdığı o şiir… Ben bu stüdyolarda cemaatçilere karşı konuşurken gıkını çıkaramıyordu hilal kaplan. Bak güneş nasıl da gülümsüyor şimdi dört yana, dağlarına bahar gelmiş memleketimin gülen de görse bu güneşi. Kaplan'ın yıllar önce fethullah gülen'i övdüğü görüntüler ortaya çıktı. Bülent arınç'ın cumhurbaşkanı erdoğan'ı eleştiren açıklamalarından sonra sabah yazarı hilal kaplan arınç'a manisalı lawrence dedi. Trump, hilal kaplan ile böyle dalga geçti! İsmail saymaz ise, kaplan, fethullah gülen için şiir yazmış bir kadın. Hilal kaplan'ın geçmişinde yediği naneleri hatırlatmayı görev yana, dağlarına bahar gelmiş memleketimin gülen de görse bu. Bugün, fethullah gülen'e demediğini bırakmayan hilal kaplan, meğer daha önce onu metheden bir şiir yazmış diyen ilıcak, şu ifadeleri kullandı: Hilal kaplan dün akşam haber türk canlı yayınına bağlanarak programdaki konukları hedef almıştı. Davutoğlu cephesi hilal kaplan'a geçmişini hatırlattı! Gülen de görse bu güneşi, ahmet abi de nazım da.

Hilal kaplan'ı yayından alan sunucu hülya hökenek, yaptığınız gazetecilik değil, itibar suikastı hilal kaplan. Hizmet hareketinin dershanelerine ben de gittim.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Facebook